Firmaprofil

TofKo Virksomheds Konsulenter v Mogens Tofte Koch har siden 1987 rådgivet små og mellemstore virksomheder i Nordjyllands Amt med det formål at skabe vækst, overlevelsesevne og udvikling. Vi har specialiseret os i alle aspekter af international handel og markedsføring og har eget handels- og ingeniørhus.
I forbindelse med en udvidelse af aktivitetsområder blev TofKo Business Development A/S stiftet i 1999. TofKo tilbyder rådgivning indenfor et bredt spektrum - dog med størst fokus på afsætning og markedsanalyser. Produktpaletten består eksempelvis af:

  • markedsføringsplaner
  • vurdering af eksportmuligheder
  • opsøgende arbejde med henblik på at finde agent / samarbejdspartner til vore kunder
  • produktanalyse, test og tilpasning
  • rådgivning og planlægning i forbindelse med messer og udstillinger
  • kundetilfredshedsanalyser
  • fundraising, som f.eks. ansøgninger om offentlig med-finansiering til projekter
  • Udvikling af koncepter (se eksempel på www.offshore-denmark.dk)    

Vi tilbyder også kommunikationsservice. Vi opbygger hjemmesider - også i CMS, forfatter firmaprofiler, salgsbreve og oversættelser. Desuden tilbydes fremstilling af plancher, bannere og Power Points.

Direktør Mogens Tofte Koch har, med sine 30 års erfaring med internationalt salg, ledet flere kurser for mindre og mellemstore virksomheder med henblik på eksport. En specialitet er etablering af eksportfremstød, ofte i samarbejde med Danmarks Eksportråd.

Filosofien bag TofKo er, at konsulentarbejdet skal være praktisk, resultatorienteret og skæddersyet udfra den enkelte virksomheds ståsted. Eftersom vi vil levere rådgivning, der kan forstås og som skaber synlige resultater, medvirker vi også direkte i det udførende arbejde. Ad denne vej sigter vi mod at give virksomhederne et strategisk overblik og en længere planlægningshorisont.

TofKos medarbejdere betragter sig som "professionelle generalister" og søger til stadighed at finde samarbejdsrelationer, der kan cementere dette. Gennem årene har vi opbygget et netværk af gode offentlige og private samarbejdspartnere i det nordjyske.

Fremtidens udfordringer for os ligger i udvalgte industrier: Offshore  olie & gas, jern og metal, elektronik, træ, nærings- og nydelsesmiddelindustrien, hvor vi ser frem til at vejlede nye kunder på en professionel og effektiv måde. Herhjemme som på internationalt plan er det vores mål at skabe tillidsfulde relationer og gode løsninger på ethvert problem.

 

TofKo Business Development A/S

CVR: DK 20 95 36 75  

TofKo Virksomheds Konsulenter v/ Mogens Tofte Koch

CVR: DK 10 71 77 87