Kommunikationsservice

KOMMUNIKATIONSSERVICE EFTER BEHOV
    
SOM MAN RÅBER I SKOVEN får man svar - og det er ikke altid nok bare at råbe højere. Der er behov for præcise budskaber, der trænger igennem, før effekten indfinder sig. På samme måde i forretningslivet, hvor de rigtige ord skal formidles til de rigtige mennesker på den rigtige måde.

ER DER KUN FÅ SOM REAGERER på Deres salgsmateriale? Opnår De ingen salgseffekt, når De sender breve og brochurer ud? Så hjælper TofKo med at levere de præcise budskaber. Vi fjerner sprogbarrierer for gode forretninger i udlandet, og giver brochuren eller hjemmesiden et pift.     

VI TILBYDER ALL-ROUND KOMMUNIKATIONSSERVICE. De betaler kun for dét, De har behov for, og De slipper for at ansætte en medarbejder, som De ikke kan udnytte fuldt ud. TofKos medarbejdere skriver enkelt, korrekt og forståeligt.

Til: Danske og udenlandske kunder og samarbejdspartnere, lokal presse, amt og kommune.

På: Dansk, engelsk, og tysk med billeder, layout og farvekopier.

F.eks.: Salgsbreve, firmaprofiler, produktblade, pjecer, brochurer, rapporter, websites, ansøgninger, og pressemeddelelser.

TOFKO SIGTER MOD ENTYDIGE SIGNALER. Vi ønsker, at enhver kunde eller medarbejer skal kunne genkende og overskue virksomhedens skriftlige og elektroniske kommunikation.

HVIS DE HAR BEHOV FOR DET, kan vi lave et "service-eftersyn" på, hvordan virksomhedens information håndteres. Eller vi kan tilrettelægge kampagner og lave kommunikationsplaner. Vi løser både små og store tekstopgaver og IT-spørgsmål.

I EN ALTID ÅBEN DIALOG udarbejder vi sammen med Dem kommunikationsmaterialet til Deres virksomhed. Vi trækker på vores erfaring inden for markedsføring og virksomhedsudvikling. Og det sker altid på en sober - men også kreativ måde.

ALT EFTER DERES ØNSKER excellerer vi i forskellige IT-programmer og kommer med forslag til ordlyd og design.

Vi håber vores budskab har fanget Deres opmærksomhed og ser frem til at lytte til Deres ideer om, hvilket image De ønsker.